Andre produkter

Hos Lonbakken Mekaniske har vi gjennom tre generasjoner gudbrandsdøler videreført tradisjonsrikt håndverk innenfor sveis og stål. Samtidig har vi fortløpende oppdatert oss på nye produksjonsformer og produkter – og optimalisert egne oppfinnelser.

SIGNATUR: Har man først gitt navn til landets vakreste skifer, så skal kulturhuset selvsagt være en hommage til steinen. Skifer montert med Lonbakken sine veggfester på Otta kulturhus.

Lonbakken

Spesialiteter

Skifersaks

Skifersaks

Lonbakken har siden 1970-tallet vært landets ledende leverandør av skifersakser. Saksene kan klippe både innvendige buer og vinkler i skiferplatene. Skifersaksene leveres i to størrelser for steintykkelse opp til 17 og 25 mm. Kniver av herdet spesialstål.

Ta kontakt for å kjøpe

Snørydderampe

Snørydderampe

Snø og is som fyker av taket på vogntog kan forårsake alvorlige ulykker. Isklumper kan knuse frontruta på personbiler og skade fotgjengere alvorlig. Med snøryddingsrampe får tungbilsjåførene muligheten til å fjerne snø og is fra bilene på en sikker måte.

Ta kontakt for å bestille

CNC-skjæring

CNC-skjæring

Vi CNC-skjærer alle typer logoer, konturer, skiltbokstaver, sjablonger, braketter og figurer i syrefast, svartstål og aluminium. Lonbakken tilbyr også leieskjæring og utfresing i 3D.

Ta kontakt for bestilling

Gitterrist

Gitterrist

Vi leverer alle typer gitterrister i stål, rustfritt og aluminium.

Utforming og mål velger du selv. Gitterristene kan også leveres galvanisert og/eller lakkert i ønsket RAL-kode.

Ta kontakt for bestilling

Fasadesystem

Fasadesystem

Egenutviklet og patentert brakett for veggheng av plater i skifer eller annen stein. Opphengsbraketten fungerer uavhengig av platenes størrelse og form.

Ta kontakt for bestilling