Lonbakken – toppa sveiselag

Lokalisert på Otta langt nord i Gudbrandsdalen er Lonbakken ledende i Norge innen stålkonstruksjoner, skreddersveis og ferister – med dokumenterbar bærekraft i alle ledd.

Lonbakken Mekaniske er viden kjent som problemløseren i entreprenørbransjen. Foretrukket leverandør av skreddersveis i signalprosjekter i hele Norge.

Lonbakken er spesialisert og sertifisert for prosjektering, levering og gjerne montering av ståltrapper, byggdetaljer og spesialkonstruksjoner i stål til offentlige og private anlegg. Vi har drevet i generasjoner og driver for generasjonene etter oss – og jobber hver dag for å levere bærekraft i alle ledd.

Daglig leder Bjørn Lonbakken og hans lag av sveisere og montører arbeider utrettelig for å levere skreddersveis i verdensklasse. Tuftet på med familiebedriftens fleksibilitet og glødende faglig stolthet rotfestet i Gudbrandsdalen.

Lonbakkens historiske hjertebarn er ferista – vår egen patent og markedsleder som nå har fått selskap av verdensnyhetene Viltrist og Reinsrist.

Ledelse

Bjørn Lonbakken

Daglig leder

Bjørn er Lonbakkens daglige leder, sønn av Lonbakken-gründer Reidar og eier av familiebedriften.

Lille Bjørn var tidlig involvert i farens bedrift. Seks år ung la Bjørn sin første sveisestreng. Ikke lenge etterpå brøytet han utenfor verkstedet med traktor.

Siden tok det ene oppdraget det andre, og da Reidar brått ble syk i 1984 overtok Bjørn roret i bedriften og tok utfordringen på strak arm. Alternativet var aldri aktuelt. I dag karakteriserer Bjørn sitt liv på Lonbakken som en utrolig reise han ikke ville vært foruten.

At Lonbakken Mekaniske er et solid navn og en pålitelig leverandør for de største aktørene i byggebransjen fortjener Bjørn mye av honnøren for – nå også i tospann med sønnen Håvard. 

Stål på denne karen!

 

Kontakt

+47 924 81 119 eller [email protected]

Håvard Lonbakken

Produksjonsleder

Født med stål i bein og armer – og Lonbakken i hodet!

Håvard Lonbakken er tredje generasjon Lonbakken i ledelsen av familiebedriften. Lidenskapelig oppdratt og opptatt av alt som har med stål og sveis, salg og service å gjøre – toppet med visjoner og handlekraft som allerede har løftet Lonbakken opp et par divisjoner.

Du finner ikke mange unge, norske menn som brenner for ferister og ståltrapper i kombinasjon med sertifiseringer og dokumentert bærekraft – så benytt sjansen nå som du har funnet alltid løsningsorienterte Håvard.

Dette er kar som vet å gi jernet!

Kontakt

+47 405 10 666 eller haavard@lonbakken.no

Rune Plassen Bakken

Prosjektleder

Kortreist fingerspisskompetanse!

Rune er som skrifta han deler navn med: Hogd i stein. Jernmann på alle livets baner – fra sertifisering og sveis til isklatring og svimlende toppturer.

Født og formet på Otta har Rune gått hele karriereløpet i Lonbakken. Rune startet hos oss som lærling i forrige århundre, tok fagbrev og fagskole og topper på sitt tredje tiår stadig utdanninga med nye sertifiseringer. Siste diplom på veggen er svært høythengende IWT – Diploma of International Welding Technologist.

Rune er arkitekten bak det meste av våre sertifiseringer, og mye av grunnen til at Lonbakken leverer med høye kneløft til landets mest kresne kunder.

Virkelighetsfjern teoretiker, tenker du? Prosjekelederen vår sveiser fremdeles fletta av hvem som helst i verkstedet – og er en jernmann også på fritiden.

Stålkontroll – det er Rune. det.

 

Kontakt

+47 909 60 140 eller [email protected]

Anne Guri Mæhlum

Regnskapsfører

Bak enhver sammensveiset bedrift står ei grepa dame!

Regnskapsfører og bedriftsvelgjører Anne Guri burde selvfølgelig vært døpt Anne Gull. Slik er hun i hvert fall støpt. Hyppig omtalt som dalens beste og hyggeligste pengeinnkrever – et godhjerta arbeidsjern.

I Lonbakken dekker Anne Guri langt mer enn excelark og bankkonto. Som eneste høne i haneflokken tar hun totalansvar for trivsel, samvær, fellesskap og en lang rekke store og mindre sosialetiltak for å sveise oss alle sammen til det toppa produksjonslaget Lonbakken.

Mor Godhjerta tar selvfølgelig også vare på kloden – som ansvarlig for Lonbakkens Miljøfyrtårn-sertifisering.

Anne Guri er på topp selv på fritida – gjerne i Rondane eller Jotunheimen.

Takk for at du alltid gir jernet, Anne Guri!

 

Kontakt

+47 917 78 380 eller [email protected]

Reidar Lonbakken (1931–2015)

Grunnlegger og kulturbygger

Reodor Felgen har en bror i ånden og livsverket i Reidar Lonbakken. En glødende engasjert oppfinner og handlekraftig karakter som hentet rett ut av Kjell Aukrust sitt univers. Like vanskelig å målbinde som Solan, like genial og stoisk standhaftig som Reodor.

Med lite annet enn to tomme hender og et særdeles godt sammensveisa hode, startet Reidar Lonbakken Mekaniske i et trangt kjellerlokale på Otta i 1957. Resten er en svært fargerik berg- og dalbanehistorie – der Lonbakken alltid har levert fjellstøtt og solid til våre kunder. Mye takket være skipper og sveiser Reidar.

Takk for alt og hvil i fred.